Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 25 2017
Senaste Nytt

Bravida stärker sin position i Dalarna

Foto. Bravida
Foto. Bravida
Publicerad av
Peter Höök - 07 jan 2016

Bravida har tecknat avtal om förvärv av Elinstallatörer i Dalarna med säte i Långshyttan. Bolaget har 40 anställda och omsätter cirka 40 miljoner kronor. Företaget har verksamhet inom elinstallation, elservice, kameraövervakning, inbrottslarm, brandlarm, passagesystem, datanät, automationer, motordrifter, KNX-system samt elprojektering. Företaget är verksamt i Borlänge, Falun, Säter och Långshyttan vilket gör att Bravida stärker sin el- och säkerhetsverksamhet i Dalarna.

– Vi skapar nu en stark grund för både service och entreprenad inom elinstallation i Dalarna. Säkerhet är ett strategiskt verksamhetsområde för Bravida och förvärvet stärker vår befintliga verksamhet, säger Mikael Lidström, divisionschef Bravida division Nord.

– Jag ser fram emot att vi blir en del av Bravida och är övertygad om att vi fortsätter vår utveckling och tillväxt tillsammans med övriga Bravida-enheter. Jag bedömer att vi kommer behöva nyanställa minst fem elektriker under den närmsta tiden, säger Conny Gossas, vd på Elinstallatörer i Dalarna.