Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 23 2017
Senaste Nytt

Eltel tecknar nytt treårigt ramavtal med DNA i Finland

Fkoto: Eltel
Fkoto: Eltel
Publicerad av
Peter Höök - 08 jan 2016

Eltel har tecknat ett nytt treårigt ramavtal med den finska teleoperatören DNA. Det nya avtalet kommer att öka Eltels marknadsandel i Finland avseende den fasta telekommunikationsverksamheten.

Med det nya avtalet blir Eltel en stor leverantör av tjänster i fasta nätverk för DNA. Avtalet omfattar byggnation, installation och underhåll av DNAs fiber- och kopparnät i Finland. Därutöver innefattar avtalet leveranser av nätverkstjänster till företag och privatkunder i södra Finland. Avtalet gäller från och med februari 2016 till slutet av januari 2019.

 – Våra erfarenheter av Eltel i tidigare projekt har varit mycket positiva och de har alltid levererat i tid och med fokus på kvalitet. Vi är övertygade om att Eltels mångsidiga sakkunskap kommer att vara värdefull i våra kritiska utvecklingsprojekt inom fasta nätverk, säger Jan Tamlander, chef för Transmission Networks på DNA i ett pressmeddelande.

– Vi är mycket nöjda med att vi återigen, efter några år, har blivit utvalda som en långsiktig partner för DNA i Finland. Vi är övertygade om att Eltels processer stödda av våra moderna IT-lösningar, kommer att tillföra värde för både DNA och Eltel för att ytterligare förbättra kvalitén, effektiviteten i verksamheten och kundtillfredsställelsen, säger Peter Uddfors, President Fixed - Communication på Eltel i pressmeddelandet.