Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 23 2017
Senaste Nytt

Implementerar produktionsuppföljningssystemet Axxos

Foto: Axxos
Foto: Axxos
Publicerad av
Peter Höök - 11 jan 2016

Axxos Industrisystem har installerat och driftsatt Axxos OEE på 20 produktionsutrustningar hos Bufab Lann i Värnamo. Affären omfattar produktionsuppföljningssystemet Axxos OEE inklusive visualisering av produktionsläget i realtid på TV skärmar i fabriken. Bufab kommer även att använda Axxos OEE Mobile som ger chefer och operatörer möjlighet att följa produktionsläget och att rapportera stopporsaker direkt där de befinner dig.

– Vi kommer att Coacha Bufab under igångkörningen av systemet för att de snabbt ska komma igång med Axxos OEE i sitt förbättringsarbete, säger Henrik Renström, Sales Manager Axxos Industrisystem i ett pressmeddelande.

Axxos ser ett ökande intresse för produktionsuppföljning inom svensk industri. I den globala konkurrens som många företag lever i idag blir det allt viktigare att producera mer effektivt.

– Att hålla koll på maskinparken och eliminera förluster är en viktig grund för effektiviseringsarbetet. Med Axxos OEE hjälper vi Bufab Lann att skapa förutsättningar för ett effektivt förbättringsarbete, fortsätter Henrik Renström.