Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 30 2017
Senaste Nytt

Ny divisionschef för ABB Process Automation i Sverige

Foto: ABB
Foto: ABB
Publicerad av
Peter Höök - 13 jan 2016

I divisionschefsrollen efterträder Björn Jonsson Håkan Nytorp som går vidare till en annan roll inom ABB-koncernen. Björn Jonsson ingår i den svenska ledningen och rapporterar till Johan Söderström, vd för ABB Sverige, och till Peter Terwiesch, global divisionschef för ABB Process Automation.

– Med sin tidigare gedigna erfarenhet från automation och service som bas kommer Björn Jonsson att hålla samman automationsverksamheten och stödja den fortsatta utvecklingen inom Process Automation i Sverige på ett mycket bra sätt. Han kommer också tillsammans med kollegorna att fortsätta att utveckla de viktiga relationerna med kunderna., säger Johan Söderström, vd för ABB Sverige i ett pressmeddelande.

– Det känns mycket bra att få möjlighet att få vara med och lyfta automationssidan än mer inom ABB. Jag ser fram emot samarbetet med teamet på Process Automation för att hjälpa våra kunder att vässa sin konkurrenskraft ytterligare med hjälp av våra produkter, system och servicetjänster, säger Björn Jonsson i pressmeddelandet.