Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 25 2017
Senaste Nytt

Eitech levererar reservkraft till Specialfastigheter

Eitech
Eitech
Publicerad av
Peter Höök - 25 jan 2016

Eitech har vunnit ett nytt uppdrag avseende leverans och installation av tre kompletta reservkraftanläggningar till Specialfastigheter Sverige. Uppdraget är i sig ett normalt reservkraftuppdrag för företaget, men unikt i sitt slag då det är det första avtalet som tecknats av ett bolag inom den nya Eitech-koncernen.

– Vi har fått en bra start på 2016 i vår nya Eitech-kostym. Marknadens respons på det nya varumärket är positivt och vi har en fortsatt god efterfrågan inom våra branschsegment. Att vår kompetenta reservkraftavdelning tecknade det första avtalet i det nya bolagsnamnet är extra roligt, då de ofta hamnar i skymundan i Eitechs stora tjänsteutbud, säger Olle Backman, koncernchef Eitech i ett pressmeddelande.

Eitechs nya uppdrag omfattar tre kompletta reservkraftanläggningar till två ungdomshem i Mölndal respektive Kungälv samt ett LVM-hem i Ljusnarsberg. Till respektive anläggning levereras ett komplett teknikhus i containerutförande, innehållande reservkraftaggregat, automatikskåp, ställverk och utrustning för fjärrövervakning. I entreprenaden ingår även mark- och kabelarbeten.