Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 25 2017
Senaste Nytt

Interoute i samarbete med Brüel & Kjær

Foto: Interoute
Foto: Interoute
Publicerad av
Peter Höök - 26 jan 2016

Danska Brüel & Kjær, ledande inom ljud- och vibrationsmätning och drift, har implementerat ett nytt kontaktcenter och molnbaserad Skype for Business med en global SIP-trunklösning. Bakom leveransen står Interoute, ägare och förvaltare av en global molntjänstplattform och ett av Europas största nätverk. Företaget verkar genom ett internationellt nätverk av samarbetspartners och försäljningskontor, där de lokala arbetsgrupperna stöds av en global grupp av specialiserade ingenjörer.

Affärsmodellen kräver en integrerad kommunikationslösning som inte enbart underlättar samarbete genom internationella röst-, video- och skärmdelningar, utan som även stödjer företagets kundsupport och callcenter.

– Vi är en global organisation och vårt sätt att arbeta med våra kunder förändras kontinuerligt. För oss är det viktigt att arbeta nära våra kunder och därmed kunna erbjuda den bästa servicen. Interoute är nu en strategisk partner för oss eftersom det var den enda leverantören med kapacitet att sammanföra vår telefoni, kontaktcenter och Skype for Business-lösningar på en global nivå, samtidigt som de halverade våra kostnader. Interoute har dessutom ett enormt nätverk med global närvaro och kunde hjälpa oss att portera alla våra nummer oavsett vart vi behöver dem, säger Jonas Toft Olesen, global IT-chef på Bruel & Kjær i ett pressmeddelande.