Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 30 2017
Senaste Nytt

Tele2 i partnerskap med Hexaware

Foto: Tele2
Foto: Tele2
Publicerad av
Peter Höök - 26 jan 2016

Tele2 meddelar att de går in i ett Maskin-till-Maskin/”Sakernas Internet” (M2M/IoT)-partnerskap för att utveckla och rulla ut mer än 150 000 anslutningar inom tre år, främst inom tillgångsfinansiering och leasing.

Partnerskapet kommer att hjälpa kunderna i deras resa ”från data till digital” och därmed introducera nya intäktsmodeller, minska tid till marknad och sänka driftskostnader. Partnerskapet har inrättats för att påskynda införandet av M2M/IoT-lösningar och förenkla inkörsporten för företag vid etablering av nya affärsmodeller inom detta område. Hexaware kommer att ansvara för genomförande, integration, utrullning och fortlöpande stöd av lösningarna. Detta i kombination med Tele2s världsklassiga anslutningar för M2M/IoT, kommer att innebära innovativa och oöverträffade lösningar för att förbättra kundupplevelsen.

– Vi är mycket glada över detta samarbete. Hexawares kapacitet och starka teknik i kombination med Tele2s M2M/IoT-kompetens gör detta till ett kraftfullt samarbete. Hexaware blir fronten mot kunderna, med stöd av Tele2 för alla anslutningsrelaterade aspekter. Att vi ska rulla ut mer än 150 000 enheter under de kommande åren belyser den stora potentialen inom det här området, säger Rami Avidan, Managing Director M2M/IoT, Tele2 i ett pressmeddelande.