Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 30 2017
Senaste Nytt

Nytt elektroniskt styrsystem för hydraulik

Foto: Parker Hannifin
Foto: Parker Hannifin
Publicerad av
Peter Höök - 28 jan 2016

Parker Hannifin Corporation har genomfört en betydande uppgradering av sin etablerade och beprövade programvara IQAN. IQANdesign 4.0 behåller alla tidigare egenskaper från version 3.0 och fortsätter vara fullständigt bakåtkompatibel för att säkerställa att kunderna hela tiden har stöd under övergången. De viktigaste fördelarna med den nya plattformen omfattar bättre programmeringsmöjligheter, förbättrad simulering, ökad anslutningsmöjlighet och högre drifttidsprestanda.

Nya grafer gör det möjligt för användaren att i realtid enkelt se viktig processdata från hytten, samtidigt som framtidssäkring är inbyggt som standard med bland annat enkel anslutningsmöjlighet för framtida kamerasystem som för närvarande utvecklas av Parker Hannifin.

– Vi är glada att kunna lansera den här uppgraderingen som har varit under utveckling i tre år. I och med att version 4.0 är bakåtkompatibel har vi sett till att ingen kund blir lämnad på efterkälken samtidigt som betydande uppgraderingsmöjligheter finns för framtida konstruktioner, säger Johan Lidén, produktchef för IQAN Electronics på Parker Hannifin i ett presmeddelande.