Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 25 2017
Senaste Nytt

Nya regionchefer på Imtech

Foto: Imtech
Foto: Imtech
Publicerad av
Peter Höök - 01 feb 2016

Stefan Amnehagen och Filip Eriksson utses till Regionchefer för Imtech Automation respektive Elteknik Väst från och med februari 2016. Både Stefan och Filip kommer från befintliga roller inom Imtech Elteknik och båda tillsättningarna är ett led i Imtechs satsning på ledarutveckling. Stefan har 25 års erfarenhet från olika roller inom Automation i befattningar som tekniker, projektledare, filial- och affärsområdeschef. Som affärsområdeschef för Imtech Automation har Stefan gedigen erfarenhet av kunddriven affärsutveckling, att leda verksamheter och ett väletablerat nätverk. Stefan tillträder rollen den 1 februari, 2016.

Filip har över 15 års erfarenhet från olika roller inom segmentet Elteknik i befattningar som elektriker, projektledare och filialchef. Som projektledare och filialchef i Väst har Filip ett enastående renommé bland kunder såväl som hos kollegor kombinerat med ett välutvecklat nätverk i regionen. Filip tillträder rollen den 1 februari, 2016.

- I vårt arbete med att fortsatt vinna ytterligare kunders förtroende och vidareutveckla Imtech Elteknik är det viktigt med en modern ledarstil, branscherfarenhet och ett utvecklat affärsmannaskap. Kriterier som Stefan och Filip på alla sätt uppfyller, säger Fredrik Allthin, vd Imtech Elteknik i ett pressmeddelande.

– Jag är både hedrad och glad åt förtroendet att få ta helhetsansvaret för att leda ett så kompetent och spännande område som Automation in i framtiden, säger Stefan i pressmeddelandet.

– Jag ser stor utvecklingspotential i region väst och gläds åt förtroendet att få leda en så ambitiös och kunnig grupp människor mot nya mål, säger Filip i pressmeddelandet.