Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 25 2017
Senaste Nytt

Winn Marketing förvärvar morabaserade Svenska Pefa Service

Foto: Winn Marketing
Foto: Winn Marketing
Publicerad av
Peter Höök - 05 feb 2016

Winn Marketing, som är generalagent för ett flertal världsledande maskinagenturer, bland annat PistenBully pistmaskiner, Icebear Electric isbanemaskiner och Mega eldrivna arbetsfordon, har förvärvat servicebolaget Svenska Pefa Service i Mora. Winn och Pefa har under 20 års tid haft ett mycket gott och nära samarbete, framförallt när det gäller service och underhåll på pistmaskiner.

Pefa Service, med totalt sex medarbetare, kommer även fortsättningsvis att drivas operativt av Peter och Mats Thorildsson, och Svenska Pefa Service nu blir Winns andra externa verkstad. Under 2014 öppnade Winn också egen verkstad och kontor i Knivsta utanför Uppsala.

- Vi genomför inga omfattande förändringar i dag, men långsiktigt är vår strategi tydlig. Vi ska lyfta vår servicen ytterligare en nivå och det är mot bakgrund av det som detta förvärv har gjorts. Tryggheten för både oss och Pefa Service i att vi nu är en organisation, gör att vi tillsammans kan investera vidare i utbyggnad av serviceerbjudandet, både vad gäller kunskap i form av utbildning, men vi ska självklart också se till att vi har ändamålsenliga lokaler och utrustningar för att klara vårt åtagande, säger Joakim Bergström på Winn i ett pressmeddelande.