Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 30 2017
Senaste Nytt

Sigma lanserar nytt underhållssystem

Foto: Sigma
Foto: Sigma
Publicerad av
Peter Höök - 01 mar 2016

Industrier står idag inför en stor utmaning: Att kombinera Asset Management med digitaliseringens alla möjligheter, ”Industri 4.0” – och att dessutom bidra till en mer hållbar värld. Sigma lanserar nu en enkel färdigpaketerad tjänst som hjälper industrier att möta utmaningen och ta steget till framtidens underhållssystem.

– Den nya tjänsten hjälper industrier att möta morgondagen på ett väldigt enkelt och heltäckande sätt. Tjänsten ger komplett systemstöd som bidrar till ett effektivare underhåll genom ett högre resursutnyttjande. Sigma Maintenance System är en perfekt färdigpaketerad lösning för såväl större som mindre industrier, berättar Hans Hellström, försäljningsansvarig Underhållssystem på Sigma IT Consulting i ett pressmeddelande.

 

Tack vare systemet kan företag styra och utveckla verksamheten genom nyckeltal, statistik och analys. Och allt de behöver finns tillgängligt mobilt för att minimera ledtider, från felanmälan till avrapporterad arbetsorder. Dessutom ingår Sigmas lösning för prediktivt underhåll. På så vis kan förebyggande underhållsåtgärder baseras på fakta i stället för periodicitet eller antaganden.