Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 25 2017
Senaste Nytt

Enkelhet - ett framgångsprojekt

 Jonas Pålgård på företaget Check Proof, Foto: Conventus
Jonas Pålgård på företaget Check Proof, Foto: Conventus
Publicerad av
Peter Höök - 10 mar 2016

Det är inte alltid de mest sofistikerade systemen som har framgång på marknaden. Enkelhet är en dygd och det okomplicerade kan i bland vara en framgångsfaktor.

– Vi blev faktiskt överraskade av det stora intresse som mött oss här på mässan. Det är första gången vi är här och det har tidvis varit kö till vår jämförelsevis enkla monter.

Det säger Jonas Pålgård på företaget Check Proof som utvecklat en app och ett webb-baserat uppföljningssystem som kännetecknas av tydlighet och lättbegriplighet. Systemet är uppbyggt kring en app och ett trådlöst gränssnitt som redovisar alla inmatade data på en skärm.

Användaren bygger själv upp sin checklista som i princip handlar om utfört eller inte utfört. Systemet kan användas inom många olika områden som entreprenad, städ, underhåll eller i stort sett vilken verksamhet som helst där man genomför rutinmässiga kontroller.

Avvikelsehanteringen sker via e-post sså fort en avvikelse skapats eller ändrats. Systemet Check Proof är ett exempel på att enkelhet kan löna sig.

AV Peter Höök