Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 25 2017
Senaste Nytt

Positiv respons från utställarna på underhållsmässan

Foto: Conventus Media
Foto: Conventus Media
Publicerad av
Peter Höök - 14 mar 2016

Årets Underhållsmässa ökade besökssiffran med 20 procent. Utställarna vittnar om en dynamisk, högeffektiv mässa:

- En mycket lyckad mässa för oss, en av de absolut bästa vi varit med på! Vi tog ett nytt grepp i år: vi lät bli att visa vårt standardsortiment, som alla ändå känner till, och koncentrerade oss istället på stora industrisugare i prisklasser upp till halv miljon. Vi hade fullt upp i montern, hade inte ens tid att äta lunch. Vi har fått ett 50-tal värdefulla leads och är, totalt sett, mycket nöjda.En av de absolut bästa vi varit med på, säger David Duvgren, försäljningsansvarig på Nilfisk.

– Vi var med för tredje gången och årets mässa var den klart bästa! Underhåll är ett av våra absolut viktigaste exponeringstillfällen. Vi fick en hel del nya, seriösa kontakter under mässan. Ett 80-tal av dem ska vi arbeta vidare med, säger Malin Garp, marknadsansvarig på Hydac.

– Vi upplevde ett trendbrott på årets mässa, vi har haft betydligt fler besökare än tidigare. Det har också varit en bra mix av folk inom underhåll, både beslutsfattare och tekniker, vilket är viktigt. Under mässan lanserade vi vårt nya varumärke, det föll mycket väl ut. Vi är dessutom väldigt stolta för att vi vann utmärkelsen Guldskiftnyckeln för bästa monterbemötande. Vi ser redan fram emot nästa mässa 2018, söger Thomas Grönlund, marknadschef, Jernbro, f d Coor Industrial Services.

10 876 besökare noterades på Underhållsmässan på Svenska Mässan, som avslutades i fredags. Det innebär en kraftig ökning jämfört med förra mässan 2014. Inräknat utställare medverkade totalt 16 005 personer på årets mässa mot 13 686 förra gången.

Anna Jarnö är affärsansvarig för Underhållsmässan:

– Vår satsning på att spegla bredden av ny underhållsteknik, forskning och utveckling, smarta lösningar och digitalisering har bidragit till framgången. Det har varit genomgående fullt vid seminarierna, både på Stora scenen och Teknikscenen, säger hon.

– Dessutom har alla viktiga aktörer i branschen medverkat på mässan, vilket vi är särskilt glada för.