Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 23 2017
Senaste Nytt

Johan Sääf - ny arbetschef i Svevia

Foto: Svevia
Foto: Svevia
Publicerad av
Peter Höök - 17 mar 2016

Johan Sääf har utsetts till ny arbetschef för Svevias anläggningsverksamhet i Linköping.

– Jag är glad över att Johan Sääf väljer Svevia för sin fortsatta utveckling och karriär. Vi ser mycket positivt på den framtida marknaden inom vår geografi och Johan har de rätta egenskaperna och den erfarenhet som krävs för att utveckla vår verksamhet, säger Mikael Gunnarsson, regionchef division Anläggning, Svevia i ett pressmeddelande.

Johan Sääf, kommer närmast från Tekniska Verken i Linköping där han haft rollen som Driftansvarig för fjärrvärme och fjärrkyla. Utöver detta har han lång erfarenhet av anläggningsverksamhet i Linköping med omnejd.

– Jag ser fram emot att börja jobba på Svevia. Jag kommer att lägga stor vikt vid att utöka relationerna med kommuner och den privata marknaden. Tack vare min erfarenhet från kundsidan vet jag att ett gott och nära samarbete mellan kund och entreprenör är nyckeln till framgångsrika projekt. Det gör att man tillsammans kan komma fram till nya, mer effektiva lösningar vilket är avgörande på den tuffa marknad vi verkar på, säger Johan Sää i pressmeddelandet.