Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 25 2017
Senaste Nytt

Bravida och Raybased tecknar samarbetsavtal

Foto: Bravida
Foto: Bravida
Publicerad av
Peter Höök - 18 mar 2016

Bravida och Raybased har tecknat ett samarbetsavtal gällande Raybaseds produkter. Bravida skall erbjuda Raybaseds produkter till sina kunder och utföra installations- och servicearbeten avseende systemet. Bravida och Raybased kommer att tillsammans att bygga upp en organisation med fokus på projektering, installation, service, drift och underhåll av systemet. Bravida och Raybased kommer även tillsammans att utveckla nya funktioner med Raybaseds system som bas.

– Vi är mycket glada över att få teckna samarbetsavtalet med Bravida. Raybased får nu tillgång till Nordens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster för fastigheter. Avtalet stärker avsevärt Raybaseds möjligheter att nå ut till fastighetsägare i hela Norden och får dessutom tillgång till en professionell organisation som finns på 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland, säger vd Lars Granbom i ett pressmeddelande.

Bravida ser en utökad möjlighet att erbjuda energieffektiva installations- och servicetjänster med hjälp av Raybaseds produkter.

– Samarbetet är en möjlighet att utveckla och stärka vårt kunderbjudande. Vi tror på Raybaseds produkter och ser fram emot att utveckla och fördjupa samarbetet med dem. Inte minst är vi glada att få möjlighet att använda Raybaseds system för energioptimering av fastigheter och därmed både sänka kostnader och minska miljöpåverkan för våra kunder. Vår ambition är också att tillsammans med Raybased utveckla nya funktioner som skapar kundnytta, säger Johan Wennberg, regionchef på Bravida i pressmeddelandet.