Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, maj, 23 2017
Senaste Nytt

Möter upp ny standard med ny kompletteringsdosa

Foto: Elko
Foto: Elko
Publicerad av
Peter Höök - 18 feb 2016

Den nya standarden, SS 437 01 02, föreskriver ett större antal uttag än tidigare och grundar sig i behovet av att moderna bostäder och kontor har ett allt större antal förbrukare som behöver samsas om utrymmet. Ett tydligt exempel är utrymmet bakom TVn, där det tillkommit en mängd förbrukare. Allt från spelkonsoler till bredbandsmodem och digitalboxar återfinns idag i de flesta hems TV-bänkar.

Elkos nya multidosa tar fasta på behovet och erbjuder hela fyra uttagsbrunnar, i 1½-format,ien och samma kompakta dosa, vilket gör den speciellt lämpad för vardagsrum eller kontorsplatsen.

Antalet skarvsladdar i hemmen och på arbetsplatser har växt exponentiellt i takt med att vi skaffar fler och fler förbrukare. Med vår nya kompletteringsdosa kan man smidigt få in hela åtta uttag, som går att kombinera på olika sätt beroende på behov. Exempelvis sex uttagsbrunnar och datauttag för kontoret eller kombinera med ett antennuttag för vardagsrummet, säger Mats Stahl, produktchef på Elko i ett pressmeddealnde.