Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, aug, 22 2017
Senaste Nytt

Jernbro levererar underhåll till Lantmännen

Avtalet gäller i tre år med möjlighet till förlängning

Foto: Lantmännen
Foto: Lantmännen
Publicerad av
Peter Höök - 24 apr 2017

Efter en upphandling har Lantmännen Lantbruk tecknat ett ramavtal med Jernbro Industrial Services som ger Jernbro möjlighet att leverera och utveckla produktionsunderhåll på ett 30-tal anläggningar i Sverige. Avtalet, som skall implementeras successivt, gäller i tre år med möjlighet till förlängning.

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, maskin, energi och lantbruk. Koncernen ägs av 25 000 svenska lantbrukare, är verksam i ett 20-tal länder, har fler än 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor. Lantmännens kärnverksamhet återfinns inom division Lantbruk som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster för ett starkt och konkurrenskraftigt lantbruk.

Ramavtalet innebär att Jernbro får möjlighet att leverera och utveckla produktionsunderhåll för Lantmännen Lantbruk i Sverige.

– Vi är stolta och inspirerade av att få möjlighet att utveckla underhållsverksamheten för Lantmännen Lantbruk. Vår styrka ligger i vårt underhållskoncept och vår geografiska täckning som gör det möjligt för oss att stödja Lantmännen Lantbruk i deras ambition att genom enhetliga underhållsprocesser öka driftsäkerheten i sina produktionsanläggningar. Detta ramavtal är mycket viktigt för Jernbro säger Bengt Håkansson, vd för Jernbro Industrial Services.