Mötesplatsen för dig inom drift- och underhållsbranschen, aug, 22 2017
Senaste Nytt

ISS tar avtal med SEB

Tar omfattande FM-uppdrag

Foto: ISS
Foto: ISS
Publicerad av
Peter Höök - 05 maj 2017

ISS har förlängt och utökat sitt avtal med SEB-koncernen. Avtalet innebär att ISS kommer att leverera en rad integrerade servicetjänster till SEBs samtliga kontor i Sverige.

Det nya avtalet omfattar SEBs huvudkontor och så kallade main sites i Stockholm, Malmö, Göteborg och Sundsvall samt företagets lokalkontor, cirka 170 stycken runt om i landet. Även SEBs centrala supportfunktioner omfattas av avtalet. De tjänster som ISS kommer att leverera är reception, contact center, servicecenter, konferensservice, värdinnor, lokalvård, post- och godshantering, fastighetsservice, avfallshantering och växtinredning.

Avtalet, som trädde i kraft den 1 maj 2017, är tecknat på tre år med möjlighet till förlängning. Genom avtalet stärker ISS sin position inom integrated facility services vilket skapar goda möjligheter till ytterligare utveckling av servicekoncept. Avtalet omfattar även SEB:s nya kontor i Arenastaden i Solna som invigs i maj 2017.

– Vi är naturligtvis väldigt stolta och glada över att SEB ger oss förnyat och utökat förtroende. Vår absoluta ambition är ett långsiktigt och nära samarbete, där vår djupa förståelse för bankens behov är det som kommer att hjälpa oss att kunna leverera service i världsklass – en vision som vi delar med SEB, säger Gary Kidd, vd ISS Sverige.